fektessen a digitális jövőbe temető nyilvántartásával

ezt ajánljuk önnek temető nyilvántartás készítéshez

Közel három évtizede működő magyar családi vállalkozás, két generációs földmérőinek szakmai tudását és elkötelezettségét arra, hogy egy fejlett és könnyen használható temető nyilvántartó szoftverrel segítse a magyar önkormányzatok, egyházak és temető fenntartók napi munkáját. Ezáltal rengeteg időt és hosszú távon pénzt spóroljanak meg. Véleményünk és sok éves tapasztalatunk alapján tudjuk, hogy pontos digitális térképet kizárólag földmérő tud készíteni, mert neki van meg a szaktudása, műszerezettsége és tapasztalata a temető nyilvántartás pontos, precíz elkészítéséhez.

angel-gade3892ed_1920
Küldetés
Jövőkép
Technológia

Alapvetően azzal a céllal hoztuk létre programunkat, hogy a temető fenntartók munkáját a lehető legjobban és legegyszerűbben segíthessük.

Mi egy komplex térinformatikai rendszert készítünk teljes adatfeltöltéssel, mely végleges és megnyugtató megoldás a temetőnyilvántartás jövőbeli korrekt vezetésére.

A programmal szinte teljes mértékben kiválthatja a papír alapú ügyintézést. 

Programunk online, ezáltal akár azonnal segítséget tudunk nyújtani felhasználóinknak.

Temető nyilvántartó programunkat folyamatosan fejlesztjük megrendelőink igényei és visszajelzései alapján.

Programunkban nincs sírhely szám korlátozás, a modulokat nem kell külön megvásárolni, bármennyi gépre telepíthető!

A felmérést a legkorszerűbb technológiával végzik földmérőink.

Programunkat teljesen feltöltve adjuk át megrendelőinknek.

Nálunk nincs sírhely szám korlátozás, nem kell a modulokat külön megvásárolni, csupán a felhasználók számát korlátozzuk.

Temető nyilvántartó programunkban mindent egyben kínálunk egy jelszóval védett adatbázisban, ezáltal programunk eleget tesz a GDPR rendeletnek is!

“A legtöbb ember több időt és energiát fordít arra, hogy kerülgesse a problémákat, mint arra, hogy megragadja és megoldja őket.” (Henry Ford)