digitális temető fejlesztés

Társaságunk a jelenlegi gazdasági helyzetben, ismervén a temető fenntartók nehéz anyagi helyzetét, egy rendkívüli, kedvezményes lehetőséget kínál a vidéki településeken található önkormányzati vagy egyházi  temetők temetőnyilvántartásának korszerű, digitális átállására. Ha már lemaradt vagy nem nyert a Magyar Falu program digitális temető fejlesztés pályázatán.

A lehetőség célja az 5000 fő, és ez alatti állandó lakosságszámú települések számára a temetők infrastrukturális fejlesztése, a temetőkről és a temetkezésről szóló 1999. évi XLIII. törvény, illetve a temetőkről és a temetkezésről szóló 1999. évi XLIII. törvény végrehajtásáról szóló 145/1999. (X. 1.) Korm. rendeletben foglalt jogszabályi kötelezettségek biztosítása.

Ezért minden 5000 fő alatti településen található önkormányzati vagy egyházi  temető fenntartójának 3 havi kamatmentes részletfizetési lehetőséget kínálunk!

Amit adunk:

  • A temető teljes digitális felmérése (sírhelyek, épületek, jellemző fák, meglévő kerítés, burkolatok) ,
  • EOV rendszerű digitális temetői térkép készítése. A felmérés 1 példányát digitális formátumban átadjuk Megrendelőnek AutoCad DXF formátumban ,
  • 2 példány méretarányos papír alapú térkép készítése temetőnként ,
  • Temetőiben lefényképezzük valamennyi sírhelyet felmérés közben ,
  • Megrendelővel közösen kialakítjuk a temető tábla és parcella rendszerét vagy átvesszük a meglévőt ,
  • Lefényképezett temetői sírhelyeken található, olvasható nevek bedolgozása a temető nyilvántartó programba ,
  • Fenntartó által átadott teljes meglévő temetői nyilvántartás bedolgozása a Temir City szoftverbe ,
  • A felmért digitális térkép bedolgozása a cégünk által fejlesztett TEMIR City* temető nyilvántartó szoftverbe, melyet Megrendelő gépére telepítünk, és 1-4 főnek ingyenesen betanítjuk működését ,
  • Elkészítjük a weben elérhető térképes temetői nyilvántartást, mely egy linkkel a Fenntartó weboldalába illeszthető.

Használja ki a lehetőséget mielőbb!

A lehetőség kizárólag a 2023. február 1. után kiadott temető nyilvántartás ajánlatokra érvényes ! Ajánlatot egy településnek ebben a konstrukcióban kizárólag egyszer adunk. Minden további temetői ajánlat kiadása esetén ezt a kedvezményt már nem tudjuk megadni, ezért kérjük az ajánlat lejárati határideje előtt jelezzen amennyiben szeretné a munkát elkészíttetni.

Ajánlatunkra bármely Magyarország területén található és temetőt üzemeltető önkormányzat vagy felekezettől független egyház jelentkezhet!  Amennyiben meglévő temető nyilvántartó programját cserélné korszerű temető nyilvántartó programunkra, akkor akár egyedi ajánlattal is tudunk szolgálni. Minden további információt megtalál honlapunk oldalain. Amennyiben még kérdése maradna, keressen minket további felvilágosításért elérhetőségeink valamelyikén!

Amennyiben Közös Önkormányzati Hivatalok települései együtt kérnek ajánlatot, úgy még ezen a lehetőségen kívül is tudunk további kedvezményt adni!

Ajánlatunk 2023. február 1-től visszavonásig érvényes!