Jelenleg a szoftver 3 verzióját kínáljuk temetők nyilvántartásának feldolgozására.

Temir: Egy gépes verzió.

Működéséhez egy Windows 7 vagy magasabb operációs rendszerrel ellátott gép szükséges. Mindent tud amit szerintünk egy alap temetőnyilvántartó programnak tudnia kell. Beépített térkép modullal. Sírhelyszám korlátozás nélkül! Az adatbázis mentését a felhasználónak kell elvégeznie. (Nincs további fenntartási költsége)

NetTemir: Az alap temetőnyilvántartó program tovább fejlesztett változata.

Működéséhez folyamatos internet kapcsolat szükséges. Előnye a régi programmal szemben, hogy bárhonnan elérheti a program adatbázisát. (akár Home Officeban is) Továbbá kezeli a sírhely felszámolást, urnák hazavitelét vagy vissza hozatalát. Beépített térképmodullal rendelkezik. Az adatbázist napi szinten mentjük, így nincs adatvesztés, míg az egy gépes verzióban ezt Önnek kell megtennie. A programnak az első év után van némi éves fenntartási költsége (Jelenleg 5.000 Ft/év)

Temir City: Városok temetőnyilvántartására fejlesztettünk.

Mindent tud amit elődei, viszont a program adatbázisa egy időben több gépről is kezelhető, így a városok Temetőgondnokságainak kiváló segítője. ( A programnak attól függően, hogy saját hálózaton belül vagy nálunk üzemeltetik lehet plusz költsége éves szinten)

 

Nálunk nincs sírhely szám korlátozás, a modulokat nem kell külön megvásárolni! Mi mindent egyben kínálunk egy jelszóval védett adatbázisban. Ezáltal programunk eleget tesz a GDPR rendeletnek is. Ez vonatkozik minden program verzióra!

Ön szerint melyik az a temetői program amely egy adatbázisban kezeli az elhunytakat, hozzátartozóikat, a temetőben vállalkozási tevékenységet végzőket, a hazavitt vagy éppen temetőbe visszahozott urnákat, sírhely felszámolásokat, exhumálásokat, legyen az akár temetőn belüli vagy temetőn kívüli, van hozzá beépített térkép modul és mindezt egy Windows 7 vagy magasabb operációs rendszerrel ellátott gépről amelyen van internet hozzáférés.

Bárhonnan, akár többen egy időben elérhetik saját temetőjüket és kezelhetik is azt.

Temetőkönyv? Sírboltkönyv? Elhunytak betűrendes listája? Nálunk ez alap és csak néhány kattintás minden program verzióban!

Ne pazarolja a papírt! Erre a sokkal okosabbak már kitalálták a megfelelő formátumot. A programból kinyert adatokat konvertálja PDF-be!

Mi a környezetvédelemre is gondoltunk!

Folyamatosan segítséget nyújtunk partnereinknek az esetlegesen felmerülő problémák megoldásában. Akár több évvel a megvásárlás után is annak ellenére, hogy már nem köt szerződés a megrendelőhöz. Nekünk az a legfontosabb, hogy Ön mint megrendelőnk elégedett legyen. Mert mi úgy gondoljuk, hogy az elégedett megrendelő a legjobb reklám.

Ezek azok a dolgok amik megkülönböztetnek minket és programunkat a többiektől.

Lényegében ez a TEMIR!

A végén egy plus +++

A fenntartásában kezelt temetőjének adatait kösse össze a világgal! (Az adatbázisból a netes adatbázist közvetve frissítjük, tehát nincs kapcsolat a két adatbázis között)

Ebből lesz a WebTemir. (Kattintson ide a WebTemir honlapjának eléréséhez)

Magyarul itt azt látja amit a temetőben kisétálva is látna. Igazán hasznos lehet akkor ha linkünket weboldalába elhelyezi és a temetőnyilvántartást valóban élőn is tartja. (Időnként frissíti a sírhely képeket)

A távolba szakadt rokonok, hozzátartozók láthatják szeretteik sírjának állapotát.